Yleistä

Suomen Chow Chow Yhdistys ry:llä on viisi alaosastoa, joista yksi on Perämeren Chowit. Suomi on laaja maa ja matkat pitkiä, siksi tarvitsemme alaosastoja tukemaan rotujärjestömme toimintaa alueellisesti.

Perämeren Chowit haluavat toiminnallaan koota yhteen chowin omistajia järjestämällä tapaamisia, retkiä ja muuta mukavaa toimintaa unohtamatta viestiä chowista koirana. Yhteisissä tilaisuuksissa voimme jutella omista koiristamme, antaa toisillemme vinkkejä chowin hoidosta yms. ja ennen kaikkea nauttia yhdessäolosta.

Järjestämme vuorollamme rodun pääerikoisnäyttelyn sekä kesä- ja/tai talvileirin.

Varoja toimintaamme keräämme järjestämällä silloin tällöin match shown, arpajaisilla ja omalla onnenpyöräarvonnallamme eri tapahtumissa. Myymme myös Hannu Pokelan taitavasti piirtämiä chowien muotokuvista tehtyjä kortteja.

Perämeren Chowien jäsenet asuvat Rovaniemeltä Kokkolan eteläpuolelle ja sisämaahan aina Kuopioon asti. Matkat ovat pitkiä eikä kaikilla ole aina mahdollisuutta osallistua yhteisiin tapahtumiimme, mutta jäsenmaksun maksamisella kaikki jäsenet tukevat toimintaamme.

Tervetuloa rohkeasti mukaan, uudet ihmiset tuovat uusia ideoita ja näin saamme entistä parempia tapahtumia aikaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan chowien ihmeelliseen maailmaan!

Perämeren Chowien toimikunta